Ontwerp, onderhoud en Optimalisatie

Ik maak betaalbare websites op maat

Ik ontwerp websites met een professionele uitstraling en een eenvoudig te gebruiken CMS. Ik onderhoud of vernieuw eventueel bestaande WordPress websites.

Marcel Boelen

Mijn naam is Marcel Boelen. Ik ben een parttime Webdesigner. Naast webdesigner ben ik werkzaam als kok bij een restaurant in Westerbork. Ik ben door de jaren heen mijn hobby steeds verder gaan ontwikkelen. En daardoor ben ik in begin 2021 Boelen Webdesign opgestart.

Webdesigner?

Webdesigner en restaurantkok? Die vraag wordt mij vaak gesteld. Er zijn echter raakvlakken. Een kok moet creatief zijn in z’n vak en moet overzicht houden in het totaalplaatje van een drukke keuken. Dit geldt ook voor een webdesigner. Creativiteit en het houden van overzicht in de uiteenlopende wensen van klanten is waar ik me dagelijks mee bezighoud. Voor mij is het telkens weer een uitdaging om de wens van de klant te vertalen naar een website met een passende look and feel.

Ontwikkeling

Ik ben selflearning en op die manier het gebied van ontwerpen en webdesign eigen gemaakt. Voor diverse werkgevers heb ik, mede gefungeerd als beheerder en ontwerper van de website en het onderhoud en beheer van diverse reserveringssystemen. Uiteindelijk heb ik een cursus webdesign gedaan en een zeer uitgebreide online-marketing cursus gevolgd in het opstellen van SEO, teksten opstellen en socialmedia.

Software & Programma's

Deze applicaties gebruik ik om tot een totale website te komen.
01.

Adobe XD

Om vooraf een idee te hebben welke kant we samen op willen gaan met een design gebruik ik als ontwerpprogramma Adobe XD.

02.

Adobe Illustrator

Adobe Illustrator wordt gebruikt om logo’s aan te passen mocht dit nodig zijn. Of om delen uit het logo te gebruiken op je website.

03.

Adobe Photoshop

Met Photoshop creëer ik vormen en maak ik aanpassingen aan afbeeldingen.

04.

Adobe Lightroom

Dit programma gebruik ik voor foto verbetering. Waar nodig pas ik de belichting of de scherpte aan. 

05.

WordPress

Dit platvorm is de basis van je website. Er zijn veel plug-ins beschikbaar voor tal van verschillende doeleinden.

06.

Elementor

Elementor verzorgd de lay-out van je website. Mooie overgangen, inkomende elementen, slide shows, webshops enz.

Ik wil graag een offerte

De volgende informatie
heb ik van je nodig