Ontwerp, onderhoud en Optimalisatie

Ik maak betaalbare websites op maat

Ik ontwerp nieuwe websites met een professionele uitstraling en een eenvoudig te gebruiken CMS. Ik onderhoud of vernieuw bestaande WordPress websites.

Marcel Boelen

Mijn naam is Marcel Boelen. Ik ben onlangs gestart als parttime Webdesigner. Naast webdesigner ben ik kok bij een restaurant in Westerbork. Van mijn hobby heb ik mijn werk gemaakt.

Webdesigner?

Webdesigner? Die vraag wordt mij vaak gesteld. Je bent toch kok? Dat klopt. Er zijn echter in mijn optiek raakvlakken. Een kok is creatief met zijn vak bezig, moet overzicht houden in het totaalplaatje van een drukke keuken. Dit geldt ook voor een webdesigner. Creativiteit en het houden van overzicht in de uiteenlopende wensen van klanten is waar ik me dagelijks mee bezighoud. Voor mij is het telkens weer een uitdaging om de wens van de klant te vertalen naar een website met een passende look and feel van de klant.

Ontwikkeling

Sinds de opmars van computers, eind jaren 90 heb ik door middel van selflearning de digitale wereld op gebied van ontwerpen en webdesign eigen gemaakt. Voor diverse werkgevers heb ik, naast mijn rol van kok, gefungeerd als beheerder en ontwerper van de website en het onderhoud en beheer van diverse reserveringssystemen. Ook zorgde ik voor de ontwikkeling van menukaarten e.a. communicatie materialen.

Software & Programma's

Deze applicaties gebruik ik om een website te realisreren
01.

Adobe XD

Om vooraf een idee te hebben welke kant we samen op willen gaan met een design gebruik ik als ontwerpprogramma Adobe XD.

02.

Adobe Illustrator

Adobe Illustrator wordt gebruikt om logo’s aan te passen mocht dit nodig zijn. Of om delen uit het logo te gebruiken op je website.

03.

Adobe Photoshop

Met Photoshop creëer ik vormen en maak ik aanpassingen aan afbeeldingen.

04.

Adobe Lightroom

Dit programma gebruik ik voor foto verbetering. Waar nodig pas ik de belichting of de scherpte aan. 

05.

WordPress

Dit platvorm is de basis van je website. Er zijn veel plug-ins beschikbaar voor tal van verschillende doeleinden.

06.

Elementor

Elementor verzorgd de lay-out van je website. Mooie overgangen, inkomende elementen, slide shows, webshops enz.

Hoe ga ik te werk

1e Gesprek
Ontwerp
Ontwikkelen
Oplevering
Onderhoud & Service

Na het maken van een afspraak kom ik graag even bij je op bezoek voor een eerste kennismaking. Ik stel veel vragen en wil heel veel van je weten. Wat wil je met je website. Is het een product dat je verkoopt of is de website een uithangbord voor je onderneming. Ik vraag je ook om eens naar andere websites in je branche te kijken. Welke spreekt je aan en welke niet. Welke huisstijl heb je, wil je deze kleuren doorvoeren in je site? Heb je teksten en afbeeldingen die ik kan gebruiken. Hoeveel pagina's gaan we daar mee vullen. Wil je de website zakelijk en strak houden of mag het iets speels zijn. Afhankelijk van deze informatie is de vraag hoe snel moet de website klaar zijn.

Ik wil graag weten of er een domeinnaam is en of er hosting is geregeld. Eventueel kan ik daar iets in betekenen. Deze hosting gegevens heb ik nodig om een website te bouwen.

Het liefst heb ik een zo helder mogelijk beeld zodat ik me in kan leven in een ontwerp.

Ik maak een eerste basis ontwerp die ruw is. Dit eerste ontwerp bespreek ik met je en vraag om je mening. Ik wil graag weten of ik op de goede weg ben. Nadat we op 1 lijn zitten en het defintieve ontwerp is gekozen kan ik beginnen met bouwen.

Nadat het basis ontwerp is goed gekeurd begin ik met bouwen. Ik installeer WordPress en Elementor op je domein of bij mijzelf op een subdomein. Ik installeer de plug-ins die nodig zijn en ga aan de slag. Tussen het bouwen door houd ik je op de hoogte en stuur je links om even mee te kijken.

Als de website gereed is laat ik jou de website zien voordat deze live gaat. Bekijk goed de website en let goed op details. Kleine aanpassingen kunnen gedaan worden.

Het is heel belangrijk om onderhoud te doen aan je website. Denk aan updates van software, WordPress en geïnstalleerde plug-ins. Ik raad je aan om hiervoor het onderhoud pakket 1 te kiezen. Je hebt er zelf geen omkijken meer naar.En het onderhoud en de  updates worden maandelijks gedaan.

1e Gesprek
Ontwerp
Ontwikkelen
Oplevering
Onderhoud & Service

Na het maken van een afspraak kom ik graag even bij je op bezoek voor een eerste kennismaking. Ik stel veel vragen en wil heel veel van je weten. Wat wil je met je website. Is het een product dat je verkoopt of is de website een uithangbord voor je onderneming. Ik vraag je ook om eens naar andere websites in je branche te kijken. Welke spreekt je aan en welke niet. Welke huisstijl heb je, wil je deze kleuren doorvoeren in je site? Heb je teksten en afbeeldingen die ik kan gebruiken. Hoeveel pagina's gaan we daar mee vullen. Wil je de website zakelijk en strak houden of mag het iets speels zijn. Afhankelijk van deze informatie is de vraag hoe snel moet de website klaar zijn.

Ik wil graag weten of er een domeinnaam is en of er hosting is geregeld. Eventueel kan ik daar iets in betekenen. Deze hosting gegevens heb ik nodig om een website te bouwen.

Het liefst heb ik een zo helder mogelijk beeld zodat ik me in kan leven in een ontwerp.

Ik maak een eerste basis ontwerp die ruw is. Dit eerste ontwerp bespreek ik met je en vraag om je mening. Ik wil graag weten of ik op de goede weg ben. Nadat we op 1 lijn zitten en het defintieve ontwerp is gekozen kan ik beginnen met bouwen.

Nadat het basis ontwerp is goed gekeurd begin ik met bouwen. Ik installeer WordPress en Elementor op je domein of bij mijzelf op een subdomein. Ik installeer de plug-ins die nodig zijn en ga aan de slag. Tussen het bouwen door houd ik je op de hoogte en stuur je links om even mee te kijken.

Als de website gereed is laat ik jou de website zien voordat deze live gaat. Bekijk goed de website en let goed op details. Kleine aanpassingen kunnen gedaan worden.

Het is heel belangrijk om onderhoud te doen aan je website. Denk aan updates van software, WordPress en geïnstalleerde plug-ins. Ik raad je aan om hiervoor het onderhoud pakket 1 te kiezen. Je hebt er zelf geen omkijken meer naar.En het onderhoud en de  updates worden maandelijks gedaan.

Ik wil graag een offerte

De volgende informatie
heb ik van je nodig