Ontwerp, onderhoud en Optimalisatie

Wij maken betaalbare websites op maat

Boelen Webdesign ontwerpt websites met een professionele uitstraling en een eenvoudig te gebruiken CMS. Wij onderhouden tevens bestaande WordPress websites.

Boelen Webdesign

Mijn naam is Marcel Boelen | Parttime Webdesigner. 

Ik ben in begin 2021 gestart met Boelen Webdesign. Creatief, No-nonsens en Klantgericht. Dit zijn wel de meest typerende kenmerken van Boelen Webdesign. We houden overzicht in de uiteenlopende wensen van klanten.

Het is telkens weer een uitdaging om alle wensen van een klant te vertalen naar een website met een passende Look & Feel.

Ontwikkeling

Naast ‘selflearning’ heb ik cursussen & trainingen bezocht en zo het gebied van ontwerpen en webdesign eigen gemaakt. Tijdens mijn werk heb ik voor meerdere werkgevers gefungeerd als beheerder en ontwerper van hun websites. Inmiddels een cursus succesvol afgesloten in online-marketing. In het opstellen van SEO, teksten en socialmedia.

Software & Programma's

Deze applicaties gebruik ik om tot een totale website te komen.
01.

Adobe XD

Om vooraf een idee te hebben welke kant we samen op willen gaan met een design gebruik ik als ontwerpprogramma Adobe XD.

02.

Adobe Illustrator

Adobe Illustrator wordt gebruikt om logo’s aan te passen mocht dit nodig zijn. Of om delen uit het logo te gebruiken op je website.

03.

Adobe Photoshop

Met Photoshop creëer ik vormen en maak ik aanpassingen aan afbeeldingen.

04.

Adobe Lightroom

Dit programma gebruik ik voor foto verbetering. Waar nodig pas ik de belichting of de scherpte aan. 

05.

WordPress

Dit platvorm is de basis van je website. Er zijn veel plug-ins beschikbaar voor tal van verschillende doeleinden.

06.

Elementor & Crocoblock

Elementor verzorgd de lay-out van je website. Mooie overgangen, inkomende elementen, slide shows, webshops enz. Crocoblock heeft geweldige aanvullingen en krachtige apps voor Elementor.

Ik wil graag een offerte

De volgende informatie
heb ik van je nodig