Ontwerp, onderhoud en Optimalisatie

Ik maak betaalbare websites op maat

Ik ontwerp websites met een professionele uitstraling en een eenvoudig te gebruiken CMS. Ik onderhoud of vernieuw eventueel bestaande WordPress websites.

Marcel Boelen

Mijn naam is Marcel Boelen. Ik ben een parttime Webdesigner. Naast webdesigner ben ik werkzaam in de Horeca bij een restaurant in Westerbork. 

Webdesigner?

Ik ben in begin 2021 Boelen Webdesign begonnen.  Creativiteit en het houden van overzicht in de uiteenlopende wensen van klanten, dat is waar ik me dagelijks mee bezighoud zowel in de Horeca als in webdesign. Voor mij is het telkens weer een uitdaging om de wens van de klant te vertalen naar een website met een passende look and feel.

Ontwikkeling

Naast ‘selflearning’ heb ik online cursussen gedaan en op die manier het gebied van ontwerpen en webdesign eigen gemaakt. Voor diverse werkgevers heb ik, mede gefungeerd als beheerder en ontwerper van hun websites. Tevens heb ik ervaring in het onderhouden en vullen van  reserveringssystemen. Onlangs heb ik een zeer uitgebreide cursus succesvol afgesloten in online-marketing. In het opstellen van SEO, teksten opstellen en socialmedia.

Software & Programma's

Deze applicaties gebruik ik om tot een totale website te komen.
01.

Adobe XD

Om vooraf een idee te hebben welke kant we samen op willen gaan met een design gebruik ik als ontwerpprogramma Adobe XD.

02.

Adobe Illustrator

Adobe Illustrator wordt gebruikt om logo’s aan te passen mocht dit nodig zijn. Of om delen uit het logo te gebruiken op je website.

03.

Adobe Photoshop

Met Photoshop creëer ik vormen en maak ik aanpassingen aan afbeeldingen.

04.

Adobe Lightroom

Dit programma gebruik ik voor foto verbetering. Waar nodig pas ik de belichting of de scherpte aan. 

05.

WordPress

Dit platvorm is de basis van je website. Er zijn veel plug-ins beschikbaar voor tal van verschillende doeleinden.

06.

Elementor & Crocoblock

Elementor verzorgd de lay-out van je website. Mooie overgangen, inkomende elementen, slide shows, webshops enz. Crocoblock heeft geweldige aanvullingen en krachtige apps voor Elementor.

Ik wil graag een offerte

De volgende informatie
heb ik van je nodig