Portfolio

Overzicht van websites die Boelen Webdesign onlangs heeft gerealiseerd.

Tuinaanleg & Boomverzorging

Van Vliet is gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen. Van Vliet beschikt over het European Tree Worker (ETW) certificaat. Door het behalen en onderhouden van dit certificaat beschikt Van Vliet over alle kennis om bomen te laten groeien, gezond te houden, te kunnen verzorgen bij (storm)schade of ziekte en te mogen verplanten of te kappen. Ook voeren wij de VTA-controle voor de boomveiligheid uit.

Uw perfecte partner voor het realiseren en/of renoveren van uw badkamer of toilet.

Uw perfecte partner voor het realiseren en/of renoveren van uw badkamer of toilet. We zijn er ook voor riool-, installatie- en timmerwerkzaamheden. Klussenbedrijf Brinks staat voor eerlijkheid, betrouwbaarheid en vakmanschap.

Interieur- en stylingadvies

Website Binnenkijken Drenthe | Interieuradvies & Styling. Giny van Binnenkijken Drenthe had als wens een site waar ze zichzelf mee kon verenigen. Ze wilde graag een uitgebreide portfolio pagina waarin ze tal van foto's en beschrijvingen van haar projecten kan tonen. Eventueel voorzien van reviews. Haar diensten zijn duidelijk weergegeven met veel plaatjes als voorbeeld hoe Giny te werk gaat. Voor mijzelf was dit een geweldig mooie uitdaging en vind het fijn dat Giny er erg gelukkig mee is.

Maria Tieben is een leefstijl- en vitaliteitscoach te Beilen

Maria wilde graag een website voor haar nieuw op te zetten praktijk als leefstijlcoach. De wens van Maria was een website die een goed beeld laat zien van alle mogelijkheden die zij kan bieden. De Website mocht dynamisch zijn en in zachte kleuren vorm gegeven. In overleg met Maria zijn er foto's gemaakt die goed de inhoud van de pagina's ondersteunen. Maria kan eventueel in de toekomst haar eigen blog vullen op de website.

Yoga voor iedereen

Alja nam contact met mij op omdat ze voor haar vorige website wat aanpassingen wilde doorvoeren. Deze website was al wat gedateerd en na overleg is besloten om voor een geheel nieuwe layout te kiezen. Een layout met duidelijke foto's in haar eigen yoga studio gemaakt, met frisse kleuren en een moderne uitstraling.

Mono Laswerken is een gecertificeerd lasbedrijf

Mono Laswerken had als wens de reeds bestaande website te moderniseren met meer duidelijke foto's. We hebben er voor gekozen om een geheel nieuwe layout te realiseren die snel, betrouwbaar en veilig is. Ook het maandelijks onderhoud nemen wij hun uit handen. Op zoek naar ervaren lassers met veel lastechnische kennis? Mono Laswerken is een gecertificeerd lasbedrijf. We staan voor vakmanschap en de hoogste kwaliteit. Voor diverse opdrachtgevers uit het hele land zijn we vaste partner voor het leveren en monteren van maatwerk lasconstructies. Of het nu om aluminium, RVS of staal gaat, wij maken het!

Ik wil graag een offerte

De volgende informatie
heb ik van je nodig